Maandagavond 8 oktober 2018. Nik filter instructie van Sacha

Een foto met de computer omzetten van kleur naar zwart/wit is niet moeilijk maar echt mooi zwart/wit dat goed bij de sfeer van de foto past wel. Met Nik filters gaat dit relatief eenvoudig.

INFO

Fotoclub Het Derde Oog is aangesloten bij de Fotobond Centrum Vrijetijdsfotografie, kortweg Fotobond. Ieder clublid is automatisch ook lid van de Fotobond en ontvangt het kwartaalblad "In Beeld". Voor meer informatie: www.fotobond.nl.

Tevens zijn wij lid van Fotobond Afdeling Noord-Holland-Noord. Meer informatie is te vinden op www.fotobond.nl onder het tabje "Afdelingen".

Fotoclub Het Derde Oog staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 54724600.

Het is niet toegestaan foto's van deze website te gebruiken en/of te vermeerderen zonder vooraf verleende schriftelijke toestemming van de betreffende fotograaf.

Email: info@fotoclubhetderdeoog.nl

Telefoon: 0227-501837 ( Leen van Nieuwenhuijzen)

Clublocatie: De Cultuurschuur (t'Atelier, ruimte 4.10, 2e etage), Loggersplein 1, 1771 CE Wieringerwerf