AGENDA SEIZOEN 2019-2020

______________________________   SEPTEMBER 2019   ______________________________

* Maandag 2 september 2019 - BIJEENKOMST - Jaarvergadering

- - -

* Maandag 9 september 2019 - THEMA - "Nederlands Openluchtmuseum" (clubuitje 2018-2019)

- - -

* Maandag 16 september 2019 - JAARPROJECT - Start jaarproject "Documentaire fotografie"

- - -

* Maandag 23 september 2019 - THEMA - "Snel"

Het thema van de Afdelingsfotowedstrijd 2019 is "Snel" en vindt plaats in november 2019. Raadpleeg de website van de Fotobond afdeling Noord-Holland-Noord voor meer informatie.

- - -

* Maandag 30 september 2019 - ACTIVITEIT - Hoe kijk je naar een foto?

In groepjes van drie of vier personen gaan we met z'n allen dezelfde drie of vier foto's bekijken en interpreteren. Het doel is om foto's anders en beter te leren beoordelen.

_______________________________   OKTOBER 2019   _______________________________

* Maandag 7 oktober 2019 - Inlijsten foto's t.b.v. Huisartenpraktijk Breedijk en Stuijt

- - -

* Maandag 14 oktober 2019 - THEMA - "Palendorp"

* Zaterdag 19 oktober 2019 - ACTIVITEIT - Calatravabruggen in de Haarlemmermeer

Vanaf de tweede helft van de middag tot na zonsondergang gaan we de Calatravabruggen in de Haarlemmermeer fotograferen. Drie witte tuibruggen ontworpen door de Spaanse architect Santiago Calatrava. Tussendoor kunnen we gezellig ergens iets gaan eten.

- - -

* Maandag 28 oktober - JAARPROJECT - "Documentaire fotografie" - evaluatie (1)

* Maandag 16 december 2019 - Online fotobespreking met Diana Bokje.

Via een onlineverbinding zal Diana Bokje ingeleverde foto's bespreken.

- - -

* Maandag 23 december 2019 - THEMA - "Lijnen - driehoek"

In de foto moet duidelijk een driehoek te zien zijn.

_________________________________ NOVEMBER 2019 ______________________________

* Maandag 4 november. Vrij onderwerp + Vanitas symbolen

* Maandag 11 november. Studio fotografie

* Maandag 25 november. Kikker perspectief

________________________________ DECEMBER ____________________________________

* Maandag 9 december. Jaarproject documentaire fotografie

* Maandag 16 december. Online fotobespreking met Diana Bokje

_______________________________   JANUARI 2020 ________________________________

* Maandag 6 januari 2020 - ACTIVITEIT - Fotografencafé en nieuwjaarsborrel.

Vraag en discussieer tijdens deze avond over alles wat te maken heeft met fotografie. Fotobewerking, fotoapparatuur, interessante fotolocaties etc. Iedereen zorgt voor een hapje en een drankje.

- - -

* Maandag 13 januari 2020 - THEMA - Voedsel (eten en drinken).

Leef je uit met groenten en fruit, ga uit je dak met gebak, laat je fantasie de vrije loop met appelstroop of doe eens gek met een snack! Kortom ... maak een foto van alles wat eet- en drinkbaar is.

* Maandag 20 januari 2020 - ACTIVITEIT - Selecteren 10 foto's voor de Bondsfotowedstrijd.

Ieder clublid mag zoveel digitale fotobestanden inleveren als je wil. 20 januari gaan we ze met de beamer bekijken en bepalen welke naar de wedstrijd gaan.

_______________________________  FEBRUARI 2020   _______________________________

* Maandag 3 februari 2020 - THEMA - Vrij onderwerp + Vincent van Gogh (optioneel)

Voor de liefhebber (niet verplicht dus) ... maak een op het schilderwerk van Vincent van Gogh geïnspireerde foto. Meer informatie in het programma op de inlogpagina.