NIEUWS

Op zaterdag 4 mei en zondag 5 mei 2019 exposeren de leden van onze fotoclub met eigen werk binnen een zelf gekozen thema.

Wij nodigen u van harte uit in de Theaterzaal van de Cultuurschuur in Wieringerwerf om onze foto's te komen bekijken. Beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur. We zien u graag ... tot dan!!

STEMT U OOK OP ONS?

Wij doen mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Als lid van de Rabobank mag u 5 stemmen

verdelen over clubs die u een warm hart

toedraagt.

Daar horen wij toch ook bij?

#RaboClubkas

U kunt stemmen van 23 april t/m 14 mei

ALVAST ONTZETTEND BEDANKT!!!!

ONLINE FOTOBESPREEKAVOND MET DIANA BOKJE

Dinsdag 26 maart jl. had Fotoclub Het Derde Oog een online fotobespreekavond georganiseerd met Diana Bokje. Het inhoudelijk beoordelen van foto's is belangrijk voor de ontwikkeling van de vrijetijdsfotograaf, dus nemen we het fotobespreken bij onze club zeer serieus. Onze leden zijn goed in staat om een degelijke bespreking uit te voeren, maar het is verstandig om zo nu en dan externe deskundigheid in te huren.

Diana Bokje is een bekende naam binnen de fotografiewereld en treedt regelmatig op als jurylid bij nationale fotowedstrijden. Diana kan bijzonder goed foto's beoordelen en haar bevindingen goed verwoorden. Zij ziet in foto's dingen, die anderen over het hoofd zien.

Het is onhandig voor onze in Wieringerwerf gevestigde fotoclub, dat de meeste goede fotobesprekers ver weg wonen. Reiskosten en reistijd maken een fotobespreking op de traditionele manier onpraktisch. Goede reden om een online fotobespreking met Diana uit te proberen.

Diana zat in Gouda met de foto's, die van tevoren digitaal waren opgestuurd. De deelnemende fotografen zaten in een woonkamer van een clublid in Middenmeer. De verbinding verliep via internet en dankzij twee webcams konden fotobespreker en clubleden elkaar zien en spreken. De fotobespreekavond verliep bijzonder goed en plezierig en heeft een schat aan informatie opgeleverd voor de fotografen.

Fotoclub Het Derde Oog is een innovatieve fotoclub. De fotografische ontwikkeling van de clubleden staat centraal, ongeacht hun niveau. Wij zijn continu op zoek naar verbetering.

INFO

Fotoclub Het Derde Oog is aangesloten bij de Fotobond Centrum Vrijetijdsfotografie, kortweg Fotobond. Ieder clublid is automatisch ook lid van de Fotobond en ontvangt het kwartaalblad "In Beeld". Voor meer informatie: www.fotobond.nl.

Tevens zijn wij lid van Fotobond Afdeling Noord-Holland-Noord. Meer informatie is te vinden op www.fotobond.nl onder het tabje "Afdelingen".

Fotoclub Het Derde Oog staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 54724600.

Het is niet toegestaan foto's van deze website te gebruiken en/of te vermeerderen zonder vooraf verleende schriftelijke toestemming van de betreffende fotograaf.

Email: info@fotoclubhetderdeoog.nl

Telefoon: 0227-501837 ( Leen van Nieuwenhuijzen)

Clublocatie: De Cultuurschuur ('t Atelier, ruimte 4.10, 2e etage), Loggersplein 1, 1771 CE Wieringerwerf