Wieringerwerf

Eerst volgende clubavond: 11 maart. Thema: Getal drie

De dingen die je niet laat zien, kunnen meer zeggen dan de dingen die wel zichtbaar worden gemaakt.

Erwin Olaf

Fotoclub Het Derde Oog is jarig.

Fotoclub Het Derde Oog bestaat 50 jaar. Op 25 maart 1974 is Fotoclub Het Derde Oog opgericht in de kelder van het gemeentehuis van Wieringerwerf. Hetzelfde gebouw, maar nu onder de naam De Cultuurschuur, wat nu al vele jaren ons thuis is. Dit jubileum gaan we uitgebreid vieren. Op zaterdag en zondag 20 en 21 april organiseren we een expositie, aangevuld met een aantal leuke en leerzame activiteiten. Het programma is nog niet definitief maar zaterdagmiddag zijn er twee lezingen. We beginnen met een lezing van Marijke van Loon. Marijke is opgeleid in de beeldende kunst. Vanuit deze achtergrond maakt zij haar foto’s. De tweede lezing is van Ronald Peters. Ronald is een ‘kunstzinnige natuurfotograaf’. Zondagmiddag organiseren we een aantal leuke korte activiteiten waaronder een workshop Snapseed, ecoline in water en een doe het zelf photo shoot. Alexander van Bakel geeft een doorlopende presentatie van zijn werk. Alexander is afgestudeerd aan de Gerrit Rietveld Academie met zijn afstudeer project ‘Paradise Found’. Zijn werk is door heel Nederland geëxposeerd en genomineerd voor verschillende prijzen. Op beide dagen beginnen de activiteiten om 13:30 en eindigen om 17:00 uur.

Bezoek ons ook via Instagram
Bezoek ons ook via Facebook