Wierigerwerf

Eerst volgende clubavond: 28 november. Thema: vrij

Photoshoot project

De leden van Fotoclub Het Derde Oog willen aan de slag met studiofotografie. Maar we hebben nog veel te leren. We pakken dit dan ook gestructureerd aan. Tijdens onze eerste projectavond op 21 november hebben we de 'theorie' van de studiofotografie gesproken. Vervolgens hebben we een moodboard gemaakt van foto's die de clubleden meegenomen hadden. Tijdens onze volgende projectavond gaan we kijken hoe de de studio-flitsset werkt en hoe je de lampen neer moet zetten om verschillende belichtingen te realiseren.

Afdelingsfotowedstrijd 2022

Woensdag 23 november was de bespreking van de Afdelingsfotowedstrijd van de Afdeling Noord-Holland Noord met als thema: O, zo Nederlands. De jury bestond uit René van Rijswijk uit Heemskerk en Marion Dassen van Fotoclub Fotomorgana. Zij hebben uit 35 inzendingen 20 foto's geselecteerd die deel gaan uitmaken van een expositie. De winnende foto is gemaakt door Fotoclub Het Derde Oog lid Manon Roosjen. Haar foto van twee katten, uitgedost als Sinterklaas en Zwarte Piet, maakte de meeste indruk op de jury.